ЗА НАС

Сладкарски цех „Калина“ основахме през 1994г. Повече от 25 години предлагаме произвежданите от нас изделия на територията на София
и околностите й. За нашите клиенти с любов,  вдъхновение и внимание към детайла приготвяме почти цялата гама от сладкарска продукция:
торти, пасти, рула, тулумби, баклави, саралии, еклери, шоколадово брауни, трилече, реване и др..

Фирмата разполага със собствен транспорт и зарежда заведения за обществено хранене, магазини и вече прави доставки на адрес на части лица.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАШИТЕ ПРОДУКТИ?Всички наши продукти се произвеждат ръчно, с много любов, вдъхновение и внимание към детайла. Ръчната изработка е истинско изкуство в сладкарството!Ние използваме единствено висококачествени суровини и материали. Купуваме ги само от доказани в годините доставчици, с което гарантираме отлично качество!Ние не замразяваме нашите продукти и не използваме консерванти и стабилизатори, затова нашите изделия имат кратък срок на годност!

НИЕ ВЯРВАМЕ, ЧЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ ЖИВОТА ВИ ПО-СЛАДЪК!

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки